Au rămas fără casă, după ce, în prag de nuntă şi botez, un incendiu le-a mistuit locuinţa

Dată publicare: 25-09-2017 17:05
Dată actualizare: 01-10-2017 18:28


Sunt tineri şi abia au devenit părinţi, dar viaţă i-a pus deja la grea încercare. O mama de 18 ani, un tată de 23 şi bebeluşul lor de numai 4 luni au rămas fără casă, după ce, în prag de nuntă şi botez, un incendiu le-a mistuit locuinţa.

Cei doi tineri sunt gata să refacă totul de la zero, dar au nevoie de ajutor, măcar pentru materiale.

Mihai şi Georgiana sunt împreună din adolescenţă. În urmă cu doi ani au stabilit şi nuntă, dar planurile le-au fost date peste cap. Mai întâi de bebeluşul ce s-a născut prematur, acum de incendiul care le-a mistuit locuinţa.

Mihai Matei: "Suntem împreună de aproape 4 ani, ne înţelegem foarte bine şi trebuie să mergem împreună şi la rău, şi la bine, în continuare".

Mihai nu a avut o viaţă uşoară. Tatăl i-a murit când avea doar trei ani, apoi fratele sau a pierit într-un cumplit accident de maşină. Cu nădejdea în Dumnezeu, el încă mai speră la o viaţă liniştită alături de familia pe care vrea să şi-o întemeieze, aşa cum se cuvine.

Povestea tinerilor e cunoscută în Pietrosani şi mulţi oameni sunt impresionaţi de încercările prin care trec tinerii.

Mihai are un serviciu la o societate de salubrizare din Bucureşti, dar mai lucrează şi cu ziua prin sat ca să câştige ceva în plus. Se pricepe să zidească o casă şi are nevoie de ajutor pentru a cumpără materialele de construcţie.

Cei care doresc sa ii ajute pe tinerii ramasi fara locuinta: 

Comuna Pucheni Mari, sat Pietrosani, strada Linia mare,  nr 342 (Matei Mihai Victor)

Numarul de telefon: 0736910027

Contul:RO05BRDE300SV51016903000


VIDEO PROTVPLUS.RO