Au petrecut sarbatorile acasa, iar acum se intorc in strainatate

×
Codul embed a fost copiat

Au pus cateva kilograme bune pe ei dupa mesele de Craciun si de Revelion, si-au golit buzunarele si acum pornesc catre ceea ce ei numesc "a doua casa"!

Este vorba despre miile de romani care lucreaza peste hotare si care si-au incheiat vacanta de sarbatori. De luni, multi dintre ei se intorc la treaba, asa ca vamile din vestul tarii s-au aglomerat in ultimele ore.

Dar ca sa nu uite prea repede de Romania, si-au luat cu ei carnati, slanina, vin si ceva palinca.

Pana in Spania, Austria, Italia sau Germania e drum lung, iar romanii au timp sa-si aminteasca de momentele frumoase petrecute acasa, la inceput de an. Toti sunt de acord ca au avut o vacanta reusita, chiar daca a fost scurta.

Si prin Vama Petea din judetul Satu Mare, masinile romanilor care se intorc la munca erau pline de produse traditionale.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Forfota mare si pe Aeroportul International din Timisoara. Sute de romani au plecat inapoi in tarile care i-au adoptat.

Daca va mai trece criza, cu totii promit ca vor reveni la primavara sa isi petreaca Pastele alaturi de oamenii dragi din viata lor.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Tot mai bine e acasa. Romanii din strainatate se intorc de Revelion
Tot mai bine e acasa. Romanii din strainatate se intorc de Revelion

N-au putut sa stea departe de familie in aceste zile de sarbatoare. Au adus cadouri pentru toata lumea, dupa buget. Unii au fost norocosi anul acesta pentru c-au reusit sa-si pastreze slujbele si salariile in ciuda crizei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.