Anvelopele de iarna se scumpesc, vanzarile la cele second hand vor exploda


Ultimul update: Duminica 15 Aprilie 2012 06:49
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Anvelope

Centrele care vand anvelope noi au inceput sa creasca preturile, iar depozitele de cauciucuri second hand se astepta la dublarea vanzarilor, ca efect al anuntului privind obligativitatea echiparii masinii cu anvelope de iarna.

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta, propietarii de autovehicule vor fi obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna pentru perioada 1 noiembrie-31 martie, actul normativ urmand sa fie adoptat de Guvern in cel mult doua saptamani.

Reprezentantii firmelor care vand anvelope spun ca masura va avea ca efecte principale cresterea preturilor la produsele noi si dublarea vanzarilor in cazul celor second hand. "Firma nostra vinde si anvelope noi si uzate. Deja se simte efectul deciziei autoritatilor de a obliga soferii sa echipeze masina pentru iarna. Avem din ce in ce mai multi clienti si vom creste preturile anvelopelor noi cu 2-3%. Cauciucurile second hand vor ramane cu preturile neschimbate, insa pe acest segment ne asteptam la dublarea comenzilor", a spus administratorul unui depozit de anvelope din Bucuresti.

Sursa: Mediafax

Amenzi intre 2500-4000 lei pentru soferi daca nu folosesc anvelope de iarna
Guvernul va aproba obligativitatea echiparii masinilor cu anvelope de iarna
Iti pregatesti masina de iarna? Pune de-o parte cam 1.000 de lei
VIDEO PROTVPLUS.RO