ALL INCLUSIVE la parnaie! Tratament special pentru detinuti, de Paste


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 03:04
Sursa: Mediafax
Data publicarii: Joi 01 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Consiliul Europei avertizeaza: penitenciarele romanesti sunt suprapopulate

Oua rosii, fasole cu carnati, gogosi si slujba de Inviere in direct – asta primesc de Paste oamenii din Penitenciarul Vaslui.

Cei 520 de detinuti au parte de un meniu special in zilele urmatoare. De Sfintele Sarbatori de Pasti, conducerea unitatii vrea sa-i faca sa se simta ca acasa pe cei care-si ispasesc condamnarile pentru diferite infractiuni.

Astfel, cei incarcerati vor avea la masa oua rosii, fasole cu carnati si gogosi. Transmisia in direct la televizoarele din camerele de detentie a slujbei de Inviere de la Patriarhia Romana este de asemenea pe lista de cadouri aduse de Iepuras, celor privati de libertate.

Pe langa toate acestea, intre doua mese si slujba de inviere, detinutii vor putea urmari si doua filme artistice: "Iisus din Nazaret" si "Viata lui Iisus".

Ca sa nu le pice greu atata mancare dintr-o data, conducerea penitenciarului s-a gandit si la niste concursuri pentru cei arestati. Unul dintre acestea se intituleaza "cea mai frumoasa camera de detentie" si, probabil, va imaginati in ce consta.

De asemenea, concursul de cultura generala, la care pot participa doar cei cu buna purtare, va avea intrebari legate de sarbatoarea Pastelui si perioada postului mare.

Sursa: Mediafax Pro TV

41 de detinuti din Mexic au evadat. Impreuna cu ei au iesit si 2 gardieni
Solutie extrema! Convorbirile detinutilor ar putea fi bruiate
Piese de teatru puse in scena de detinuti, la Nottara!
VIDEO PROTVPLUS.RO