Autorul dublului omor din Târgoviște ar fi fost identificat. Anchetatori: ”NU a fost execuție în stil mafiot”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2017 08:25
Categorie: Stiri Sociale

Poliţiştii din Dâmboviţa încep să strângă indicii despre suspectul care i-a împuşcat mortal pe un consilier local şi pe un bărbat care îl ajuta la muncă.

Surse din rândul anchetei spun că l-au identificat deja pe individ şi e doar o chestiune de timp până îl vor prinde.

Anchetatorii susţin că a avut cel puţin un complice care l-a ajutat să comită crimă. Ambele victime erau pe o plantaţie de varză în clipa în care s-a tras asupra lor cu o armă cu alice, de la mică distanţă.

Înainte de atacul sângeros, consilierul şi-a sunat un prieten şi i-a spus că a surprins pe cineva la braconaj. Dar acest amic nu a alertat poliţia, deşi a auzit împuşcături la telefon. Cei suspectaţi de dublă crimă riscă 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Rezultatele autopsiilor cadavrelor celor doi bărbați găsiți împușcați pe un câmp din Târgoviște scot la iveală detalii șocante.

Cei doi ar fi fost bătuți și apoi împușcați cu câte două focuri de armă cu alice. Medicii au găsit la autopsie multiple leziuni și coaste rupte.

De asemenea, procurorii spun că  în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

Nu e execuție în stil mafiot. Este vorba de un conflict spontan. Cei doi erau pe câmp, la cules de varză. Au fost și în dimineața respectivă, au cules și au dus-o soției consilierului, la piață, să o vândă. S-au întors să mai culeagă. Consilierul a auzit un foc de armă și s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv și de aici s-a iscat scandalul. Suntem siguri și că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, asta având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împușcate”, a declarat Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Autopsiile au scos la lumină detalii șocante.

“La primul decedat s-au găsit două orificii de intrare la nivelul masivului cranio-facial și la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidențiat multiple fracturi ale craniului și de coaste, contuzii abdominale și multiple plăgi ale organelor abdominale. S-a concluzionat că moartea a fost violetă, asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. Al doilea decedat, la examenul extern, s-au evidențiat două orificii de intrare abdomilale. La examenul intern s-au găsit multiple plăgi ale organelor abdominale. Și în acest caz s-a concluzionat că moartea a fost violentă, asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice,” a declarat dr. Firoiu Elena – purtător de cuvânt al Spitalului Județean Târgoviște.

Victimele de 49, respectiv 40 de ani, un consilier local din Răzvad și prietenul lui, au fost găsite fără suflare pe câmp, împuşcate de la mică distanţă de două ori.

Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare, în Bihor. ”A fost un accident”
Dublă crimă în Târgoviște. Detaliul considerat ciudat de poliție și ipotezele criminaliștilor
VIDEO PROTVPLUS.RO