Agitatie si nervi la Serviciul de Inmatriculari Auto din Targoviste. Oamenii stau si cateva 2 zile la coada

27-01-2017 08:47


 Agitatie si nervi la Serviciul de Inmatriculari Auto din Targoviste. Cei care vor sa obtina numere de inmatriculare provizorii se plang ca au de asteptat cu orele sau chiar cu zilele.

Toti stau la coada la un singur ghiseu, iar angajatul de acolo abia reuseste sa faca fata numarului mare de dosare.

Oamenii spun ca ei merg la Serviciul de Inmatriculari Auto din Targoviste dis de dimineata, dar reusesc sa plece acasa dupa ore bune de asteptare.

"Asteptam. E bine ca mi-a venit randul. Am venit de azi dimineata, sa stai atata in picioare, e greu."

"Ghiseul acela nu lucreaza. Omoara un singur om, pentru ce? De la 1 va fi haos, daca nu vine Jandarmeria."

Unii fac haz de necaz in speranta ca timpul va trece mai usor.

"Azi, maine, imi va veni randul. Azi, maine, va veni."

S-a ajuns in aceasta situatie, cred oamenii, pentru ca la unicul ghiseu destinat obtinerii numerelor provizorii lucreaza un singur ofiter.

Totul dupa ce opt dintre angajatii serviciului de inmatriculari au fost detasati ca examinatori pentru sustinerea examenului de obtinere a permisului de conducere.

"Merge un singur ghiseu, este greu. Este strigator la cer! Este pierdere de timp! Bataie de joc."

Oficialii Serviciului de Inmatriculari spun ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza ca numarul angajatilor este mic, iar volumul de lucru este foarte mare. Din aceasta cauza, oamenii sunt nevoiti sa vina chiar si doua zile la rand pentru a-si rezolva treburile la ghiseu.

Totusi, exista si vesti bune. Cei care vor sa obtina o dovada pentru permisul auto o primesc pe loc, iar numerele de inmatriculare definitive se dau in numai doua ore.

Dar de la 1 februarie, de cand taxa de mediu va fi eliminata se asteapta un val de cereri de inmatriculari. Asadar, alte cozi.

VIDEO PROTVPLUS.RO