Acuzatii grave la adresa unui primar din Bistrita-Nasaud. Un satean sustine ca a fost batut mar de edil si de fiul acestuia

Ultima actualizare: 18-08-2016 07:09

Acuzatii grave i se aduc primarului din Şieuţ - judetul Bistrita-Nasaud: un satean sustine ca a fost batut mar de edil si de fiul acestuia, dupa un meci de fotbal.

Omul sustine ca primarul ii purta pica de la ultimele alegeri locale, pentru ca nu l-a sustinut in campania electorala. Protagonistii au ajuns la acelasi spital si primesc ingrijiri medicale.

Duminica seara, echipe de fotbal din mai multe sate au participat la cupa vaii Sieutului. Dupa meci, jucatorii au ramas la masa si, in restaurant, a inceput si cearta dintre primar si satean.

Petru Dumbravan, victima: "Primarul din Sieut cu feciorul lui. M-am certat cu feciorul lui si a sunat de a venit primarul si cand a venit au dat amandoi si m-au lovit cu piciorul, cu un lemn in cap si am cazut jos inconstient si atunci m-a lovit primarul cu picioul in cap. A zis ca de ce nu l-am ajutat la alegeri."

Mariana Alexa - sora victimei: "S-a iscat o bataie si fiul primarului s-a dus si a luat un par dintr-un gard, un bat, un lemn ceva si a venit si i-a dat la fratele meu in cap, i-a spart arcada, ochiul, i-a spart capul. Fratele meu si-a pierdut cunostiinta si a picat jos si nu a fost destul ca l-a vazut ca e jos, s-a dus si l-a calcat cu piciorul pe gat"

Dupa scandal, sateanul a ramas cazut la pamant si prietenii l-au ridicat cu greu si l-au dus acasa. Initial, omul a refuzat sa fie vazut de un medic la spital, insa de dimineata a avut dureri atat de crunte, inca rudele au chemat ambulanta.

Maria Dumbravan, sotia victimei: "Cand a intrat in casa a fost plin de sange, n-am stiut ce sa fac. Azi dimineata nu s-a simit bine deloc, i-a fost foarte rau, nu poate inghiti deloc, il doare capul, l-a durut toata noaptea capul. Nu era obligatoriu sa il sustinem, fiecare a votat cu cine a vrut".

Medicii din Bistrita au constatat rani grave la cap si abdomen. Familia primarului sustine ca acesta primeste ingrijiri medicale, undeva in Mures. Contactat telefonic, edilul a sustinut ca a fost in legitima aparare.

Ioan Dedean, primar Sieut: "Scandalul l-a provocat domnul Petru Dumbravan, asta o pot confima cei prezenti. Dupa ce m-a lovit pe mine l-am lovit si eu. Dupa ce am fost lovit am lovit. M-am intors inapoi ca m-a sunat cineva ca fiul meu se bate cu individul si cand am ajuns acolo am fost lovit. Am avut niste dureri de torace si umar stang."

Familia victimei asteapta raportul medicului legist pentru a depune o plangere la politie impotriva primarului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO