Absolventii cursului de diplomatie si afaceri internationale de la liceul "Lauder Reut", premiati la MAE

07-06-2016 08:06

Lauder

Tinerii diplomati de maine, liceenii de la "Complexul Educational Lauder-Reut'', au primit diplome dupa ce au absolvit cursul anual de diplomatie si afaceri internationale.

Ceremonia a avut loc la Ministerul Afacerilor Externe, iar elevii au fost felicitati de ministrul Lazar Comanescu, de ambasadorul Israelului la Bucuresti si de alti oficiali si membri ai corpului diplomatic.

Lauder-Reut este singurul liceu din tara care, de 10 ani, isi pregateste elevii in diplomatie si relatii internationale, un domeniu abordat de obicei in invatamantul superior post-universitar. Zeci de liceeni care au urmat aceste cursuri anul acesta au primit diplome de absolvire.

"Copiii astia daca incep sa fie scoliti si invatati de la clasa a 9-a devin responsabili, sunt mai multi elevi ai nostri care au plecat in strainatate si fac relatii internationale. Suntem mai mult decat siguri ca vor fi parte din liderii de viitor", a declarat Tova Ben Nun-Cherbis, presedintele Complexului Educational Lauder Reut.

Tot luni s-au incheiat si dezbaterile pe teme de diplomatie si afaceri internationale Lauder Model of United Nations, in cadrul carora elevii au propus solutii pentru criza din Siria.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO