Absolventii cursului de diplomatie si afaceri internationale de la liceul "Lauder Reut", premiati la MAE

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Lauder

Tinerii diplomati de maine, liceenii de la "Complexul Educational Lauder-Reut'', au primit diplome dupa ce au absolvit cursul anual de diplomatie si afaceri internationale.

Ceremonia a avut loc la Ministerul Afacerilor Externe, iar elevii au fost felicitati de ministrul Lazar Comanescu, de ambasadorul Israelului la Bucuresti si de alti oficiali si membri ai corpului diplomatic.

Lauder-Reut este singurul liceu din tara care, de 10 ani, isi pregateste elevii in diplomatie si relatii internationale, un domeniu abordat de obicei in invatamantul superior post-universitar. Zeci de liceeni care au urmat aceste cursuri anul acesta au primit diplome de absolvire.

"Copiii astia daca incep sa fie scoliti si invatati de la clasa a 9-a devin responsabili, sunt mai multi elevi ai nostri care au plecat in strainatate si fac relatii internationale. Suntem mai mult decat siguri ca vor fi parte din liderii de viitor", a declarat Tova Ben Nun-Cherbis, presedintele Complexului Educational Lauder Reut.

Tot luni s-au incheiat si dezbaterile pe teme de diplomatie si afaceri internationale Lauder Model of United Nations, in cadrul carora elevii au propus solutii pentru criza din Siria.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO