A venit vara si la munte! Mirosul de zapada inlocuit cu cel de... friptura!


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 04:58
Data publicarii: Sambata 16 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Schi si snowboard pe creste, gratare si plaja in poienite. Cei care au vrut liniste si mititei au ramas la baza. La inaltime, peste 100 de schiori s-au inscris la ultimul concurs din sezon.

Cel mai tanar concurent a avut doar 12 ani, iar cel mai experimentat 67. Traseul a fost extrem de greu: panta era inclinata la 55 de grade si, din cand in cand, concurentii dadeau peste bucati de gheata.

Zapada mai este doar pe creste. Si acolo destul de putina. A fost ultima tura pe care au putut s-o dea schiorii, pana la iarna, in Bucegi.

Mult mai jos fata de 2.490 de metri, altitudinea unde s-a desfasurat concursul, nici urma de zapada si frig. Plutea un miros de ...friptura, iar vremea era perfecta pentru o plimbare in aer liber.

Cei care nu au vrut sa manance, au incercat sa se apropie de varful muntelui. Telecabina din Busteni i-a dus pana la Babele. De acolo au urcat pe jos, cat i-au tinut puterile.

Sambata, pe Valea Prahovei, au fost 23 de grade Celsius. Turistii au scapat de ploaie, desi norii i-au cam speriat de cateva ori. Duminica se anunta insa o zi la fel de frumoasa.

Tags: turism, schi,

Zi perfecta pe litoral! Mii de turisti au data iama pe plaja
Proprietarii de pensiuni vor sa faca turism la negru. Din cauza crizei
Un bronz perfect? Vreme excelenta pentru plaja, pe litoral, in week-end!
VIDEO PROTVPLUS.RO