36 de copii din Brasov au ajuns de urgenta la spital. S-au intoxicat cu mancare

Ultima actualizare: 19-08-2012 01:59

Panica intr-o localitate din Brasov, unde 36 de copii care participau la un turneu de fotbal au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au mancat la motelul in care erau cazati.

Mai multe echipaje ale SMURD si Ambulantei au venit urgent la fata locului si i-au transportat pe cei aflati in starea cea mai grava la spitalul de boli infectioase.

16 copii au fost pusi pe perfuzii chiar in camerele lor, insa 20 au fost internati la spitalul de boli infectioase din Brasov.

Ambulantele si masinile de interventie SMURD au facut mai multe drumuri pentru a-i duce pe pacienti la clinica aflata la 15 kilometri de comuna Tarlungeni, unde se afla motelul. La aceasta ora, micii fotbalisti din spital s-au inzdravenit, insa ei vor mai ramane sub supraveghere cel putin pana vineri.

Administratorii motelului in care s-a petrecut incidentul spun ca de vina nu este mancarea pe care au consumat-o copiii la masa, ci dulciurile pe care acestia le-au cumparat din sat. Ancheta efectuata de DSV urmeaza sa stabileasca din ce cauza s-au intoxicat micutii.

La turneul de fotbal din Tarlungeni participa 2000 de copii din Romania si tari precum Portugalia, Ucraina sau Lituania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO