Copiii obezi din Hunedoara au reusit sa slabeasca, datorita unei diete stricte

24-05-2012 18:11


Vesti bune pentru cei trei frati din Hunedoara, diagnosticati, acum aproape doua luni, cu obezitate morbida, la o varsta frageda.  

Dupa ce medicii din Timisoara i-au consultat si au stabilit pentru fiecare in parte un regim drastic de slabire, se vad si primele rezultate.

Madalina, sora cea mare, a pierdut 14 kilograme, Denisa cantareste mai putin cu 6 kilograme, iar mezinul Andrei e mai usor cu 4. Fara grija permanenta a mamei lor, copiii n-ar fi ajuns la asemenea rezultate.

- Madalina, 8 ani, a slabit de la 85 la 71 kg;

- Denisa, 6 ani, a slabit de la 43 la 37 kg;

- Andrei, 3 ani, a slabit de la 45 la 41 kg

In urma cu o luna si trei saptamani, cazul celor trei frati i-a socat pe medici.

Din cauza unei alimentatii haotice, ei au fost diagnosticati cu obezitate morbida.

La opt ani, Madalina cantarea 85 de kilograme. Sora ei Denisa, de 6 ani, avea 42 de kilograme, iar mezinul Andrei de 3 anisori, abia se putea ridica din pat. Cantarul se oprea la 45 de kilograme si nu putea sa coboare scarile decat purtat pe brate.

Ajutati de medicii de la spitalul de copii din Timisoara, cei 3 frati au urmat un regim draconic.

Nutrititionistii din Timisoara aproape ca le-au interzis painea, dar au pledat pentru ciorbe de legume in meniul zilnic. Rezultatele se vad cu ochiul liber.

Cei trei copii au invatat sa iasa afara la joaca si sa faca sport.

De curand, parintii le-au mai dat o veste care sa-i mentina pe drumul cel bun: fetele au fost inscrise la scoala si, de la toamna, vor merge - Denisa, in clasa pregatitoare, iar Madalina in clasa I.

VIDEO PROTVPLUS.RO