Bătrână lăsată de spital să plece 30 km pe jos, până acasă. Nu a rezistat pe drum


Ultimul update: Luni 08 Aprilie 2019 19:16
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2019 16:23
Categorie: Stiri Sanatate

Caz şocant în Iaşi, după ce o femeie de 78 de ani, lăsată să plece singură acasă din spital, după consultaţii, a fost găsită moartă pe un deal, la ieşirea din oraş.

Trupul neînsufleţit era mutilat de câini, dar cauza morţii încă nu se ştie. Rudele spun că bătrâna se plângea de dureri de rinichi şi, în urmă cu 3 săptămâni, a fost luată cu salvarea de acasă.

Se aşteptau să fie adusă, tot cu salvarea, înapoi, pentru că locuia la 30 de kilometri distanţă, dar nu a fost aşa.

Spitalul anchetează cele întâmplate.

Cum s-a petrecut tragedia

Bătrâna a ajuns cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Spiridon pe 15 martie, cu dureri renale. Doctorii de aici au consultat-o şi au decis să o transfere, după câteva ore, la Spitalul Parhon pentru investigaţii amănunţite, tot cu ambulanţa.

Medicii din al doilea spital spun că pacienta nu ar fi avut nevoie de internare, iar în jurul orei 19:30 a fost lăsată să plece acasă, asta chiar dacă bătrâna locuia într-un sat la peste 30 de kilometri de oraş.

În tot acest timp, fiica femeii a căutat-o, a cerut explicaţii medicilor, însă aceştia i-au spus că pacienta nu a rămas internată.

Bătrâna a fost găsită pe un deal, la ieşirea din Iaşi, cu corpul mutilat de câini şi cu actele medicale lângă ea. În acest caz s-a deschis o anchetă internă la spital.

Rudele vor să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi că au lăsat-o pe biata femeie să plece singură din unitatea medicală. Rezultatele de la medicină legală vor stabili exact cauza morţii.

VIDEO PROTVPLUS.RO