Avocatul falsului medic cu 8 clase Raluca Bârsan: ”Oricine pune un pansament”

06-03-2019 18:50

La aproape o lună de la izbucnirea scadalului falsului medic cu 8 clase de la Spitalul Ilfov, Raluca Bârsan a fost audiata şi plasată sub control judiciar.

Femeia este acuzată că și-a falsificat diploma de medic și că a participat la intervenţii chirurgicale. "Acuzaţiile sunt doar prostioare", este de părere avocatul falsului medic, în timp ce Raluca Bârsan a refuzat să dea declaraţii.

Raluca Bârsan a ieşit val-vârtej de la audieri, puţin după miezul nopţii. Cea care este acuzată că şi-a falsificat diploma de medic şi a participat la proceduri chirurgicale în Spitalul din Ilfov, nu a vrut să dea explicaţii.

Singurul care a dat declaraţii a fost avocatul falsului medic, pentru care acuzaţiile că ar fi participat activ la operaţii sunt doar "nişte prostioare".

"Vezi tu, pentru nişte prostioare e uşor de ridicat piatra. Sunt nişte lucuri pe care au adus-o pe ea aici, la prostia asta. Dar de fapt nu s-a întâmplat nimic", susţine avocatul Robert Miron, potrivit căruia clienta sa nu a cusut niciun pacient.

Variantă este însă contrazisa chiar de medicii din spital care au dat declaraţii în fata poliţiştilor de la Secţia 9, în ultimle săptămâni.

Al Jashi Isam, medic: „Făcea nişte noduri pe artere şi vene pe care doar anumiţi medici specialişti au dreptul să le facă.”

„Făcea lucruri mici, oricine pune un panasament”, spune, în replică, avocatul.

Înainte să o cheme la audieri pe Raluca Bârsan, poliţiştii au venit aici la casa în care locuieşte şi au făcut percheziţii. Au ridicat o sumă de bani şi documente, majoritatea fişe medicale. La fel au procedat şi cu locuinţa medicului Roxana Dragu, care care este acuzată că a protejat-o pe Raluca Bârsan în tot acest timp.

Şi aceasta a fost audiata de poliţişti. Acuzată de complicitate la uz de fals, doctoriţa Roxana Dragu va fi cercetată în libertate, pe când Raluca Bârsan se afla sub control judiciar. Acuzaţiile sunt de exercitare fără drept a unei profesii şi uz de fals.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO