Avocatul falsului medic cu 8 clase Raluca Bârsan: ”Oricine pune un pansament”


Ultimul update: Miercuri 06 Martie 2019 20:24
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2019 18:50
Categorie: Stiri Sanatate

La aproape o lună de la izbucnirea scadalului falsului medic cu 8 clase de la Spitalul Ilfov, Raluca Bârsan a fost audiata şi plasată sub control judiciar.

Femeia este acuzată că și-a falsificat diploma de medic și că a participat la intervenţii chirurgicale. "Acuzaţiile sunt doar prostioare", este de părere avocatul falsului medic, în timp ce Raluca Bârsan a refuzat să dea declaraţii.

Raluca Bârsan a ieşit val-vârtej de la audieri, puţin după miezul nopţii. Cea care este acuzată că şi-a falsificat diploma de medic şi a participat la proceduri chirurgicale în Spitalul din Ilfov, nu a vrut să dea explicaţii.

Singurul care a dat declaraţii a fost avocatul falsului medic, pentru care acuzaţiile că ar fi participat activ la operaţii sunt doar "nişte prostioare".

"Vezi tu, pentru nişte prostioare e uşor de ridicat piatra. Sunt nişte lucuri pe care au adus-o pe ea aici, la prostia asta. Dar de fapt nu s-a întâmplat nimic", susţine avocatul Robert Miron, potrivit căruia clienta sa nu a cusut niciun pacient.

Variantă este însă contrazisa chiar de medicii din spital care au dat declaraţii în fata poliţiştilor de la Secţia 9, în ultimle săptămâni.

Al Jashi Isam, medic: „Făcea nişte noduri pe artere şi vene pe care doar anumiţi medici specialişti au dreptul să le facă.”

„Făcea lucruri mici, oricine pune un panasament”, spune, în replică, avocatul.

Înainte să o cheme la audieri pe Raluca Bârsan, poliţiştii au venit aici la casa în care locuieşte şi au făcut percheziţii. Au ridicat o sumă de bani şi documente, majoritatea fişe medicale. La fel au procedat şi cu locuinţa medicului Roxana Dragu, care care este acuzată că a protejat-o pe Raluca Bârsan în tot acest timp.

Şi aceasta a fost audiata de poliţişti. Acuzată de complicitate la uz de fals, doctoriţa Roxana Dragu va fi cercetată în libertate, pe când Raluca Bârsan se afla sub control judiciar. Acuzaţiile sunt de exercitare fără drept a unei profesii şi uz de fals.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16