Voicu (PNL): Nu se pune problema de extindere a acordului USL cu PRM

20-02-2011 23:58
Sursa: Mediafax

Victor Ponta si Crin Antonescu

Aliantele dintre PSD si PRM sunt destinate formarii unor majoritati pe plan local, privesc exclusiv formatiunea social-democrata si nu antreneaza o extindere a acordului USL, a declarat vicepresedintele PNL Mihai Voicu.

"E vorba, mai degraba, de crearea unor majoritati la nivel local. Este o actiune care nu priveste decat PSD-ul. Nu s-a discutat despre acest lucru in Uniunea Social-Liberala. Si nu se pune problema de includere, de extindere a acordului USL cu Partidul Romania Mare", a spus Voicu.

Voicu a reamintit ca, din punctul de vedere al USL, aceasta ramane " o constructie politica ce are trei parteneri foarte clari: PSD, PNL si Partidul Conservator". Organizatiile PSD si PRM din Ilfov au semnat, sambata, un protocol de colaborare la nivel judetean, care implica obiective economice si sociale, dar si politice, intelegerea fiind valabila pana in 2019.

Protocolul a fost semnat de presedintele PSD Ilfov, Robert Negoita, si presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. Negoita a precizat ca protocolul de colaborare stipuleaza ca obiectiv principal indepartarea din structurile locale a PDL.

Sursa: Mediafax, Pro TV

Tags: aliante, psd, pnl,


VIDEO PROTVPLUS.RO