Viorica Dăncilă atacă USR: "Fac România de râs pe plan extern"


Ultimul update: Joi 29 August 2019 21:03
Data publicarii: Joi 29 August 2019 20:52
Categorie: Stiri Politice
Viorica Dăncilă

Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse, a declarat, joi, premierul Viorica Dăncilă, care a susţinut că USR face "ţara de râs", pentru că face lobby la Bruxelles pentru neacceptarea candidaţilor.

"Am făcut propunerile pentru comisar european. Propunerile nu au fost respinse. Am văzut că a ieşit în spaţiul public că au fost propunerile respinse. Nu am nicio informaţie, nu am fost sunată de preşedintele Comisiei Europene că ar respinge propunerile pe care le-am făcut. În eventualitatea în care aceste propuneri nu sunt agreate, voi veni cu alte propuneri, dar deocamdată nu am această informaţie şi trebuia să am", a afirmat Dăncilă, într-o conferinţă de presă la Piteşti.

Ea a criticat USR, spunând că acest partid se poziţionează împotriva interesului naţional.

"Întotdeauna se poziţionează împotriva ţării. Toţi îşi susţin candidaţii, indiferent de grupul politic, bineînţeles că USR a şi început să facă lobby la Bruxelles, astfel încât candidatul României să pice sau să nu fie acceptat. Am văzut declaraţiile lor publice că ne-am făcut de râs. Nu ştiu dacă cineva se face de râs în ţară, dar cu siguranţă ei fac România de râs pe plan extern", a adăugat premierul Dăncilă, potrivit Agerpres.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

Dăncilă, critici pentru Iohannis: Nu e în atribuţia preşedintelui să analizeze miniștrii
Teodorovici: Aş fi onorat să fac tandem Viorica Dăncilă - preşedinte, eu premier
Teodorovici: Aş fi onorat să fac tandem Viorica Dăncilă - preşedinte, eu premier
VIDEO PROTVPLUS.RO