Vasile Blaga, intrebat daca s-a intalnit cu PNL: E un neadevar. Nu avem ce sa discutam

20-05-2013 11:45

Vasile Blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca PDL nu are niciun motiv sa negocieze cu liberalii, aratand ca democrat-liberalii sunt in opozitie si vor ramane in opozitie pana dupa viitoarele alegeri parlamentare.

Intrebat inainte de sedinta BPN daca a avut o intalnire la sfarsitul saptamanii trecute cu conducerea PNL, Blaga a raspuns: "E un neadevar. Nici eu, nici nimeni din conducerea partidului. Toti am fost plecati la sfarsitul saptamanii, nu avem ce sa discutam cu ei. Pana la urma aceasta alianta de cumetrie sta pentru ca isi impart resursele chiar daca nu guverneaza".

El a adaugat ca PDL nu are niciun motiv sa aiba o astfel de intalnire si nu are ce sa negocieze cu PNL, deoarece democrat-liberalii sunt in opozitie.

"Nu avem niciun motiv sa avem o astfel de intalnire, nu avem ce sa negociem. Noi suntem in opozitie. (...) Suntem in opozitie si vom ramane in opozitie pana dupa viitoarele alegeri generale", a adaugat Blaga.

El a mai spus ca dupa alegeri PDL va avea discutii cu partidele care impartasesc aceleasi valori de centru-dreapta.

Potrivit unor informatii vehiculate in presa, Blaga ar fi avut o intalnire cu liderii PNL pentru a negocia o colaborare.
 

Sursa: Mediafax

Tags: vasile blaga, pnl, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO