Vanghelie evita, glumind, limba engleza: "Vreti sa va stricati stirile..."

17-01-2011 00:00

Marian Vanghelie

Inainte de a pleca la Washington cu delegatia PSD Bucuresti, Marian Vanghelie a stat de vorba cu jurnalistii. Solicitat sa spuna cateva cuvinte in limba engleza, primarul sectorului 5 a evitat elegant aceasta provocare, printr-o mica gluma.

"E pacat de Dumnezeu. Este ziua asa de frumoasa si vreti sa stricati stirile cu...", a spus Vanghelie, dupa ce un ziarist l-a rugat sa spuna cateva cuvinte in limba engleza.

Mai mult, dupa ce un alt jurnalist a incercat sa-i adreseze o intrebare in limba engleza, Vanghelie a amenintat cu stoparea declaratiei de presa.

"Haideti, va rog eu frumos. Cautati emisiunea lui Maruta si o sa vedeti. Vreti sa intrerupem discutia? Orice as spune... Nu vreau sa creez stire din chestia asta, e foarte clar", a mai spus Marian Vanghelie.

Potrivit unui comunicat al PSD Bucuresti, o delegatie a organizatiei social-democrate, condusa de liderul filialei, Daniel Marian Vanghelie, se va afla la Washington, in perioada 18-21 ianuarie. 

Invitatia a fost lansata de fostul ambasador american Richard W. Carlson, vicepresedinte al Fundatiei pentru Apararea Democratiei din SUA.

Conform sursei citate, la Washington, delegatia romana se va intalni cu edilul capitalei SUA, cu primari de mari orase, cu congresmeni, cu manageri de administratie publica, cu lideri de sindicat, cu oameni de afaceri si cu oficiali guvernamentali de la nivel federal si statal.

Din delegatia PSD Bucuresti mai fac parte Ioan Enciu, membru al Parlamentului European, si deputatii Doina Burcau, Dumitru Chirita si Georgian Pop.

Vezi ce a zis Marian Vanghelie la Happy Hour!

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26