Unde a fost văzut Dragnea în timp ce mii de oameni protestau. O femeie i-a zis: O să vă mănânce pușcăria!


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2017 11:21
Categorie: Stiri Politice
liviu dragnea catuse

În timp ce, în țară, zeci de mii de oameni protestau față de modificarea legilor justiției, președintele partidului care conduce Guvernul, liderul PSD Liviu Dragnea, se afla la Viena.

O româncă a povestit pe Facebook că l-a văzut și a vorbit cu Liviu Dragnea în aeroportul din Viena.

Irina Vasilescu a postat o fotografie pe rețeaua de socializare cu liderul social-democrat, susținând că i-ar fi spus lui Dragnea că nu o să câștige și că o să ajungă în ... pușcărie.

PASSENGER DRAGNEA. Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.”

M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci. Ne vedem curând, în stradă. #rezist FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob”, a scris, duminică seara, femeia pe Facebook.

Zeci de mii de oameni au protestat duminică seara în mai multe oraşe din ţară faţă de modificările la legile justiţiei.

Oamenii au scandat lozinci împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea, dar şi împotriva ministrului Tudorel Toader.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO