Un deputat PSD îi ia apărarea primarului PSD care i-a cerut demisia lui Dragnea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018 12:35
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea la ICCJ

Deputatul PSD de Timiș Adrian Pau i-a luat apărarea primarului care a cerut luni dimineața demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. 

”De ce-l acuzăm pe Sabin Bociu???

Îl cunosc pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îmi permit să nu pun la îndoială calităţile pe care le are. Cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are.

Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm.”, a scris Pau despre Sabin Bociu, primarul din comuna Jebel.

Replica deputatului PSD vine după ce primarul care i-a cerut demisia lui Dragnea a fost atacat de colegi de partid.

Printre cei care îl acuză pe Bociu se numără și secretarul executiv al filialei PSD Timiș, Adrian Negoiță.

31.05.2016 – Președintele PSD, Liviu Dragnea, vizitează comuna Jebel. Cu această ocazie primarul Sabin Bociu face următoarea declarație în fața cetățenilor din localitate: «Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături și fiți convinși că ne va fi alături și în continuare…», a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu.

În calitate de secretar executiv al PSD Timiș am o întrebare retorică: când a mințit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii și valori?”, a scris Negoiță pe Facebook, potrivit tion.ro

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO