Uioreanu: Vom lua masuri de sanctionare a organizatiilor PNL Cluj; Asteptarile erau mai mari

30-07-2012 12:15


Horea Uioreanu

Vicepresedintele PNL Cluj Horea Uioreanu afirma ca rezultatele prezentei la vot la referendum in judet sunt "nesatisfacatoare" si spune ca se vor lua masuri impotriva organizatiilor liberale, care vor merge pana la excluderea unor lideri.

"Rezultatele prezentei la referendum in judetul Cluj sunt total nesatisfacatoare. Noi la Cluj vom analiza fiecare localitate si vom lua masuri de sanctionare a organizatiilor PNL. Nu suntem multumiti cum si-au indeplinit tintele si vom lua masuri de sanctionare care merg pana la excluderea din partid a unor lideri de organizatii. Nu mi se pare normal ca in comune in care avem si primari si organizatii puternice, prezenta la vot sa fie sub 50 la suta. Asteptarile erau mai mari", a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Horea Uioreanu.

Potrivit acestuia, in urma rezultatelor, indiferent care va fi procentul final de prezenta la referendum, "Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei".

"Din punctul meu de vedere, nu ma mai reprezinta acest om, iar faptul ca dansul incearca sa se agate de scaun este jalnic", a spus Uioreanu.

Vicepresedintele PNL Cluj a reprosat UDMR faptul ca nu si-a mobilizat electoratul la vot. "Din pacate, UDMR nu a schitat nici macar o clipa intentia de a mobiliza electoratul la vot. Este decizia lor care va fi cantarita la nivel national", a spus el.

Peste 80 la suta dintre locuitorii judetului Cluj care s-au prezentat, duminica, la referendum, au votat pentru demiterea lui Traian Basescu, prezenta la urne fiind de 34,32%, potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO