Uioreanu: Lui Boc ii e frica de parlamentarii PDL

21-02-2011 00:04
Sursa: Mediafax

Emil Boc

Deputatul PNL Horea Uioreanu considera ca Emil Boc se teme de parlamentarii PDL si de aceea prefera ca Guvernul sa isi angajeze raspunderea pe Codul Muncii, in loc sa treaca proiectul prin Parlament, unde ar putea suferi modificari.

"Premierul Emil Boc actioneaza in aceste zile ca un antrenor care se teme de propria sa echipa. Decizia de a-si angaja raspunderea pe proiectul de lege privind noul Cod al Muncii e cea mai elocventa dovada a acestei temeri. Singura explicatie logica este aceea ca presedintele celui mai important, deocamdata, partid parlamentar, premierul sustinut de o larga coalitie de guvernare, se teme de parlamentarii proprii. Domnia sa stie ca, in cazul unor dezbateri reale, proiectul intocmit de Guvern ar suferi modificari esentiale. Portocalii sau nu, parlamentarii vad hibele acestui proiect", a spus Uioreanu.

Deputatul PNL a sustinut ca, profitand de ambiguitatea prevederilor Constitutiei, "Executivul s-a substituit legislativului fara pic de jena".

"Faptul ca puterea anunta ca va uza din nou de procedura angajarii raspunderii, devenita tertip pentru a evita dezbaterea si votul democratic, ridica un nou semn de intrebare. Nu se poate sa nu ne intrebam de ce isi refuza domnul Boc sansa de a demonstra ca este un lider ascultat? De ce nu depune proiectul in Parlament si sa solicite procedura de urgenta, cerinta usor de indeplinit de supusii domniei sale pe linie politica?", a mai sustinut deputatul liberal

Sursa: Mediafax, Pro TV

Tags: pnl, emil boc,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26