Udrea, despre intrarea lui Iohannis in PNL: Miscare de imagine a lui Antonescu; un fault la PSD

02-03-2013 15:52

Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sambata, la Sibiu, ca intrarea lui Klaus Iohannis in PNL este "o miscare de imagine a lui Antonescu", una care nu afecteaza PDL, o opinie trebuind sa aiba PSD, partid care a fost astfel "faultat".

Elena Udrea a fost intrebata, sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre intrarea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, in PNL.

"Cred ca este o miscare de imagine a domnului Antonescu. Probabil ca si domnul Iohannis are propriile calcule politice. in mod sigur, are propriile calcule politice", a raspuns Udrea.

Ea a apreciat ca PSD ar trebui sa aiba o opinie despre aceasta miscare, pe care a apreciat-o ca fiind "un fault la PSD".

"Mai degraba o opinie ar trebui sa aiba cei din PSD pentru ca, evident, este un fault la PSD cu aceasta miscare. Pe noi nu ne afecteaza nici in sus, nici in jos", a declarat Elena Udrea.

Ea si-a prezentat, sambata, la Sibiu, motiunea "Noul PDL. O noua Romanie", cu care candideaza pentru obtinerea functiei de presedinte al PDL.

La intalnire au fost prezenti mai multi membri de partid, alesi locali din orasele si comunele judetului Sibiu, dar si liderul PDL Sibiu, Ion Ariton, care si-a exprimat sustinerea fata de Elena Udrea.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anuntat, recent, ca a devenit membru PNL, precizand ca a luat aceasta decizie in urma invitatiei lansate de liderul PNL Crin Antonescu. La sfarsitul saptamanii trecute, la Congresul PNL, el a devenit prim-vicepresedinte al partidului.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO