Turcan: ”Viorica Dăncilă are un tupeu fără margini! Ne facem de râs pe toată planeta”


Ultimul update: Miercuri 27 Martie 2019 12:40
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2019 12:28
Categorie: Stiri Politice
Raluca Turcan

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a criticat-o în termeni foarte duri pe Viorica Dăncilă, premierul României, din cauza scandalului provocat de declarațiile referitoare la mutarea ambasadei României din Israel.

Turcan spune că explicațiile date marți seara de Dăncilă pe marginea acestui subiect reprezintă o ”abordare mincinoasă”, ”care distruge probabil foarte mulți ani de muncă a diplomaților români”.

Șeful Guvernului a spus marți seara, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, că nu are nicio vină în ceea ce priveşte anularea vizitei regelui Abdullah al Iordaniei și că ”preşedintele trebuia să-l sune”.

Viorica Dăncilă are un tupeu fără margini! În comunicatul Casei Regale a Iordaniei se spune foarte clar că anularea vizitei Regelui Abdullah al II-lea a venit ca urmare a declarațiilor premierului României Viorica Dăncilă legate de mutarea ambasadei României în Israel. Ce spune Viorica Dăncilă azi? – Că Președintele Klaus Iohannis trebuia să îl roage pe Rege să nu renunțe la vizită!

Aceasta este o combinație de tupeu cu nesimțire. Ne facem de râs pe toată planeta. Este pur și simplu sfidătoare această abordare mincinoasă care distruge probabil foarte mulți ani de muncă a diplomaților români! Relațiile cu Iordania, ca și cu Israel, nu le-a construit Dăncilă ”4 clase”, ci sunt rezultatul efortului diplomației românești în ani de zile.

Își imaginează oare cineva că Israelul apreciază diletantismul acestui premier semi-analfabet?! Oare există vreun partener internațional care să nu cunoască faptul că Viorica Dăncilă nu are atribuții, nu înțelege, nu știe să spună altceva decât lucruri care fie ne fac de râs, fie acoperă preocupările interne în favoarea corupților?” - a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO