Tudose despre situația lui Stănescu: "Şi eu am fost bun câteodată, după aceea eram securist"


Ultimul update: Luni 26 Noiembrie 2018 17:11
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018 16:51
Categorie: Stiri Politice
mihai tudose

Mihai Tudose a declarat luni că s-a pronunţat împotriva revocării lui Paul Stănescu din funcţia de ministru al Dezvoltării, adăugând că şi lui i s-a spus câteodată că este "bun", apoi "securist", după care a fost "reevaluat", relatează Agerpres.

"E un refren. Şi eu am fost bun câteodată, după aceea eram securist, apoi am fost reevaluat şi iar eram bun şi tot aşa. Probabil că...na. Era un banc celebru pe vremea cealaltă cu un tip care a fost primit în partid şi, după aceea, a fost dat afară din partid pentru că este beţivan, întârzie la serviciu şi nu este familist. Și a cerut dosarul de la primirea în partid unde scria că se recomandă a fi primit în partid pentru că este harnic, vine la serviciu şi este un bun familist. Și el a spus: 'vedeţi ce a făcut partidul din mine? Uite în ce hal m-aţi adus'", a spus deputatul și fostul prim-ministru PSD, Mihai Tudose, întrebat în legătură cu situaţia lui Paul Stănescu.

Acesta din urmă a anunţat, luni, că a demisionat atât din funcţia de viceprim-ministru, cât şi din cea de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

"În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16.495/26.11.2018", a precizat Paul Stănescu, într-o declaraţie transmisă Agerpres.

Anterior, premierul Viorica Dăncilă a declarat că i-a cerut demisia vicepremierului Paul Stănescu din Guvern, însă acesta nu a vrut să şi-o dea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO