Tinerii PNL i-au facut cadou comisarului Reding, la Bruxelles, o statueta cu zeita justitiei

Ultima actualizare: 31-10-2012 11:13
Viviane Reding

Tinerii PNL care se afla in aceste zile la Bruxelles, pentru scoala anuala a organizatiei, i-au oferit comisarului european pentru Justitie, Viviane Reding, o statueta reprezentand-o pe zeita justitiei. 

Potrivit unui comunicat, tinerii liberali romani aflati la Bruxelles pentru scoala cu tema "Comunicarea institutionala dintre Romania si UE" au depus statueta la sediul Comisiei Europene, pentru a ajunge la Cabinetul lui Reding, insa nu au primit confirmarea ca oficialul european, care este si vicepresedinte al Comisiei, a ridicat acest cadou.

"Dorim ca imaginea zeitei justitiei sa-i aminteasca in permanenta doamnei Reding ca, in calitate de inalt oficial al Uniunii Europene, datoria domniei sale este de a avea o atitudine echidistanta fata de toti actorii civici si politici", a declarat Florin-Alexandru Alexe, presedintele TNL, citat in comunicat.

Scoala organizatiei de tineret a PNL se desfasoara la Bruxelles, in perioada 19-21 septembrie, cu sprijinul europarlamentarilor formatiunii.

Tinerii liberali au organizat si o dezbatere la care au participat Sir Graham Watson, presedintele ELDR, europarlamentarul german Jorgo Chatzimarkakis, eurodeputatul olandeze Toine Manders, precum si europarlamentarii romani Adina Valean, Norica Nicolai, Ramona Manescu si Cristian Busoi.

"Europarlamentarii PNL fac parte din avangarda celor care incearca sa explice la Bruxelles, atat oficialilor europeni, cat si mass-media internationale, situatia reala din Romania. Tineretul National Liberal se alatura eforturilor facute de acestia prin organizarea scolii de vara in capitala europeana", a mai declarat Florin-Alexandru Alexe, presedintele TNL.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO