Tinerii PDL s-au dus in fata Parlamentului cu ceasuri desteptatoare si perne pentru Crin Antonescu

Ultima actualizare: 24-10-2012 11:54
Crin Antonescu

Mai multi tineri au venit la intrarea in Palatul Parlamentului si au adus mai multe perne, cateva ceasuri desteptatoare, un filtru de cafea si mai multe pahare cu cafea pentru presedintele PNL, Crin Antonescu. Ei i-au cerut liberalului "sa se trezeasca".

In fata Parlamentului au fost prezenti circa 25-30 de tineri, care tineau in maini foi A3 cu mesajele: "Crin, somn usor, vise placute, puricii sa te sarute!", "E un lucru permanent, Crin lipseste din Parlament!", "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!", "Romania, trezeste-ma!", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu".

Tinerii au adus si cateva perne, solicitandu-i lui Crin Antonescu fie sa se trezeasca, fie sa doarma in continuare pe aceste perne. De asemenea, tinerii au adus un filtru de cafea si cateva pahare de cafea, dar si trei ceasuri desteptatoare pe care le-au pus sa sune, ei spunand ca atat cafea cat si ceasurile sunt pentru senatorul Crin Antonescu.

Tinerii au declarat ca protestul lor este adresat in special presedintelui PNL, senatorul Crin Antonescu, intrucat acesta lipseste de la serviciu, adica de la lucrarile Parlamentului.

Desi, la inceput, unii dintre tineri au declarat ca fac parte din organizatia de tineret a PDL, ulterior acestia si-au declinat apartenenta politica si le-au spus jurnalistilor ca sunt "simpli tineri" care-i cer lui Crin Antonescu sa mearga la serviciu.

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea, a scris pe blogul personal ca in perioada in care a fost ministru nu a primit indemnizatia de deputat, ca din acea postura a mers la Parlament si a votat "de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL" si ca nu a facut bani cand a ajuns in politica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO