Theodor Paleologu va candida la sefia PDL, desi nu are 5 ani vechime

Ultima actualizare: 08-05-2012 04:28
Theodor Paleologu

Fostul ministru al culturii, Theodor Paleologu, a obtinut astazi o derogare de la Biroul Permanent al PDL pentru a putea candida la sefia partidului. El avea nevoie de aceasta aprobare, deoarece nu are 5 ani vechime in partid.

Tot astazi, purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu a anuntat ca membrii BPN l-au inlocuit pe Vasile Blaga din comisia de organizare a Conventiei Nationale cu Radu Berceanu, deoarece Blaga candideaza pentru functia de presedinte al partidului.

 Emil Boc, Vasile Blaga, dar si Theodor Paleologu isi vor lansa oficial, astazi, candidaturile pentru functia de presedinte al PDL.

Evenimentele vor fi succesive si vor avea loc la sediul central al partidului din Aleea Modrogan. Statutul PDL prevede ca pentru a candida la functia de presedinte al partidului este necesara o vechime in PDL de cel putin cinci ani.

Insa, in 5 martie, CNC al PDL a aprobat posibilitatea acordarii de catre Colegiul Director, la cerere, a unor derogari de la conditia de vechime de cinci ani pentru cei care doresc sa candideze la presedintia partidului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO