Teodorovici îl atacă pe șeful său de partid, Ciolacu: ”Cât de vândut poți să fii?”

Dată publicare: 11-07-2020 17:00
Dată actualizare: 11-07-2020 17:13


Eugen Teodorovici

Fostul ministru de Finanțe, social-democratul Eugen Teodorovici, a lansat, sâmbătă, un atact fără precedent la adresa șefului său de partid, președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Teodororovici îl acuză pe Ciolacu, al cărui nume nu îl menționează, că ar fi ”obedient și vândut” pentru că joacă ”scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi”.

Teodorovici face, astfel, aluzie, la declarațiile recente ale preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, referitoare la proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea şi izolarea, despre care a spus că va fi modificat în Parlamet, ”pentru a găsi cele mai bune formulări”.

Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi scrise în silă și batjocură la adresa unor oameni scârbiți deja de atâta prostie, ură și manipulare politică?

Cât de captiv și cât de parșiv poți să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern și chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o țară democratică și europeană?

Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?

Cât poți să mai accepți să taci și să nu faci nimic în numele unui partid întreg? Cât timp crezi că oamenii aceștia mulți și încă tăcuți și răbdători vor mai putea să aștepte și să suporte umilința și trădarea?” - a scris Teodorovici pe Facebook.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat vineri prezenţa, în Senat, a premierului Ludovic Orban şi a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, la dezbaterea proiectului de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic.

Comisia juridică a Senatului a decis, sâmbătă, la solicitarea reprezentanţilor PSD, amânarea până luni a dezbaterii asupra proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea.

Senatul avea programată sâmbătă o şedinţă de plen pentru a dezbate şi vota proiectul, în calitate de for decizional.

Vineri, Comisia juridică a Senatului a discutat, timp de aproape 8 ore, amendamentele depuse la proiect, însă raportul comisiei nu a fost finalizat, rămânând în discuţie pentru sâmbătă dimineaţă mai multe texte.

Joi seara, Camera Deputaţilor a adoptat proiectul, în calitate de prim for sesizat, acceptând mai multe amendamente convenite şi în urma discuţiei cu secretarul de stat în MAI Raed Arafat, înregistrându-se 266 voturi pentru, 11 contra şi 8 abţineri.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO