Surse: Dăncilă a făcut operație estetică, înainte să înceapă campania electorală. FOTO

23-08-2019 12:45


Surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că premierul Viorica Dăncilă și-ar fi făcut o operație estetică, cu puțin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Astfel, președintele PSD ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar și o corectare a buzelor.

De altfel, la întâlnirea de luni din cadrual coaliției guvernamentale, premierul Viorica Dăncilă a lipsit, fapt care i-a nemulțumit pe cei de la ALDE.

Potrivit surselor citate, Dăncilă nu s-ar fi simțit bine după operația estetică suferită, astfel încât a preferat să nu se prezinte la discuția cu partenerul de guvernare Călin Popescu Tăriceanu.

Pe de altă parte, președintele PSD a confirmat vineri faptul că s-a pregătit pentru campania electorală a alegerilor prezidențiale și că a participat recent la o sesiune foto.

”Am făcut poze, o să mai fac poze. Să vedem, să trecem întâi de congres.” - a spus Dăncilă înainte de ședința CEX al PSD de vineri.

FOTO: Viorica Dăncilă, 23 august 2019

FOTO: Viorica Dăncilă, 31 iulie 2019

La congresul PSD de sâmbătă, 24 august, este de așteptat ca Viorica Dăncilă să fie confirmată în postura de candidat al Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al României. Această decizie a fost motiv de supărare în tabăra ALDE, partenerii PSD de guvernare, care îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu în această cursă electorală. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO