Surse: Guvernul pregateste o sedinta comuna cu Executivul de la Budapesta. Orasul in care va avea loc


Ultimul update: Sambata 04 Martie 2017 07:09
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2017 19:56
Categorie: Stiri Politice
premierul Sorin Grindeanu

Guvernul pregateste o sedinta comuna cu Executivul de la Budapesta in perioada imediat urmatoare, care va avea loc cel mai probabil la Timisoara, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa plece la inceputul lunii martie la Bruxelles, pentru reuniunea Partidului Socialistilor Europeni, care se organizeaza inaintea sedintelor Consiliului European.

Surse guvernamentale au declarat pentru News.ro ca Executivul pregateste o sedinta comuna cu Guvernul de la Budapesta in perioada urmatoare. Cel mai probabil, sedinta comuna a celor doua guverne va avea loc la Timisoara, au precizat sursele citate.

De asemenea, premierul urmeaza sa plece la Bruxelles, unde pe 8 martie va avea loc o reuniune a Partidul Socialistilor Europeni (PES) la care vor participa mai multi sefi de state si de guverne pentru pregatirea Consiliul European.

Totodata, Grindeanu va avea o intalnire biliaterala cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, in Romania, in perioada urmatoare.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO