Surse: Șoșoacă, Simion, Târziu și sindicalistul Rădoi au fost amendați după protestele de luni

Dată publicare: 01-04-2021 09:01
Dată actualizare: 01-04-2021 11:43


proteste

Diana Șoșoacă, George Simion, Claudiu Târziu și Ioan Rădoi (liderul USLM metrou) vor primi o amendă de 15.000 de lei fiecare, în urma protestelor care au avut loc luni în București.

Surse oficiale au declarat pentru Știrile Pro TV că, de asemenea, alte cinci persoane care au participat la protestul din București vor fi amendați cu aceeași sumă.

FOTO: Ioan Rădoi, liderul sindicaliștilor de la metrou, la protestul din București

 

Liderii AUR spun că nu au organizat ei protestele, dar le susțin

 

Copreşedintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat miercuri că partidul pe care îl reprezintă nu a organizat protestele din zilele precedente, însă le susţine şi participă la ele pentru a veghea la respectarea drepturilor cetăţenilor.

"Nu am organizat noi protestele, dar îi susţinem, nu suntem noi organizatorii, dar veghem ca drepturile lor să fie respectate şi ei să aibă dreptul la protest. Nu suntem noi organizatorii, dar suntem acolo pentru a ne asigura că lucrurile rămân paşnice prin prezenţa noastră ca demnitari acolo. Avem acest drept (...). Când USR-ul ieşea în stradă era bine, erau aplaudaţi, îmbrăţişaţi, adulaţi (...). Astăzi, când noi ieşim în stradă, suntem înjuraţi, De ce, ce s-a schimbat? Nimic”, a declarat Claudiu Târziu.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO