Scandal mare in PPDD. Sapte parlamentari au anuntat ca nu mai vor sa sustina guvernul

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14

Este haos in grupul parlamentar PPDD din Camera Deputatilor. Dintre cei 13 alesi, 7 nu mai vor sa sustina guvernul.

Drept raspuns, au primit de la partid scrisori de excludere. "Noi avem un protocol cu PSD, pana in 2016, si actul nu poate fi denuntat pentru ca unii se trezesc cu fata la cearceaf", a declarat sefa partidului.

Din iunie, de cand au semnat protocolul de colaborare cu PSD, parlamentarii din partidul lui Dan Diaconescu sustin ca nu au primit nicio atentie din partea guvernului. Asa ca sapte dintre ei au fost de acord ca orice colaborare cu executivul trebuie sa inceteze. Mai mult, au cerut si demisia actualei conduceri.

Daniel Fenechiu, deputat PPDD: "Partidul e un SRL, condus ca un SRL de o mana foarte mica de oameni. Sustinerea parlamentara e stabilita de parlamentari, ce face doamna Mann si Liviu Neagu in sufragie la ei e treaba lor."

Simona Mann, presedinte grup PPDD: "Sapte parlamentari nu pot sa denunte un protocol semnat de toata lumea. Nu merge asa. Daca ei se trezesc dimineata cu fata la cearceaf sa se schimbe o situatie peste noapte."

Cinci dintre cei mai vocali critici au primit pe email hotarari prin care sefii partidului ii instiinteaza ca sunt exclusi. Niciunul nu vrea sa respecte insa decizia.

Tudor Ciuhodaru, deputat PPDD: "Pestele de la cap se impute. A fost cerut de 10000 de ori ca actuala conducere sa faca un pas inapoi, in spate, unde vrea."

Mai mult, sefa PPDD a scris conducerii Camerei Deputatilor si a anuntat ca grupul are doar 7 membri, sub limita mimim acceptata de regulament ca sa mai beneficieze de masini si secretare.

Debusolati sunt si cei care i-au ramas fideli lui Dan Diaconescu. Nu stiu daca, oficial, mai sunt sau nu de partea guvernului.

Ionel Cristian Marian, deputat PPDD: "Suntem dezbinati, dar o sa ne adunam toti si o sa gandim la fel."

Liderii PPDD se vor reuni vineri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO