Scandal între PSD și PNL. Ciolacu s-a enervat din cauza lui Rareș Bogdan: ”Ședință, de urgență”

Ultima actualizare: 20-01-2022 11:48
Rares Bogdan, Marcel Ciolacu
Agerpres

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a s-a enervat, miercuri seara, după ce a auzit acuzațiile prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan la adresa social-demcoraților.  

Este vorba despre o declarație a liderului PNL, care a susținut într-un interviu că el este de părere că actuala coaliție PSD-PNL se va destrăma într-un an.

''Am înţeles că Rareş Bogdan a pus batistuţa pe globul de cristal şi a văzut că se va rupe coaliţia peste un an. Hai să îi curmăm suferinţa! Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei, pentru că PSD nu răspunde de trecut şi a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş. Românii au alte aşteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!'', a scris Ciolacu pe Facebook, miercuri seara.

În schimb, președintele PNL, Florin Cîțu, a cerut o ședință online a coaliției de guvernare în care să se discute despre energie, pandemie și dobânzile mari de la împrumuturi.

Pe de altă parte, surse liberale au declarat pentru Știrile Pro TV că Florin Cîțu consideră că, dacă există probleme personale între Marcel Ciolacu și Rareș Bogdan, atunci cei doi trebuie să le discute in afara coaliției. 

Care sunt declarațiile lui Rareș Bogdan care l-au supărat pe Ciolacu:

''Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort, care ne-a adus deservicii de imagine, nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic şi guvernarea va bălti, marile reforme vor stagna, banii europeni vor fi întârziaţi în continuare, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o formulă pentru că înseamnă că această formulă, după un an de zile, a fost făcută complet aiurea. Eu sper să nu avem această situaţie şi după un an oamenii care ne-au blamat să înţeleagă că am făcut-o ca această ţară să aibă un guvern stabil'', a spus Rareş Bogdan la Digi 24, potrivit Agerpres.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO