"Santa" Klaus Iohannis face cadouri de Craciun. Presedintele a vizitat copii care cresc fara parinti, plecati la munca. VIDEO

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe contul de Facebook o inregistrare video in care este aratata o vizita de a sa la cativa copii care traiesc fara parinti, deoarece acestia sunt plecati din tara, la munca.

"Ana-Maria are 14 ani si este unul dintre zecile de mii de copii ai Romaniei care traiesc departe de parintii plecati la munca in strainatate. Am vizitat-o la familia cu patru copii la care locuieste acum." - se arata in mesajul presedintelui de pe reteaua de socializare online.

Iohannis a scris ca, cel mai potrivit dar de Craciun pentru un copil care traieste fara parintii sai este sa ... poata sa ii vada oricand, la orice ora, cu ajutorul internetului. Astfel, presedintelui ii da Mariei o tableta, impreuna cu o cartela 3G, ca sa-si poata vedea mama cu ajutorul aplicatiei Skype.

"M-am gandit ca cel mai potrivit dar de Craciun pentru ea ar fi sa-si vada mai des mama, macar pe Skype. Vreau ca mandatul meu sa ne aduca laolalta pe toti: romanii de acasa, romanii din strainatate, romanii care m-au votat, dar si romanii care nu m-au votat, tineri, batrani si copii, cu toate bucuriile si incercarile noastre. Craciunul sa fie semnul impacarii si al unei natiuni unite si demne!" - a spus Iohannis.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO