Recomandari pentru participantii la congresul PSD: "Fara aroganta fata de jurnalisti si opulenta"

Ultima actualizare: 22-04-2013 01:11
congres psd

Delegatii veniti, vineri, la Congresul PSD, au primit o mapa care contine, printre altele, recomandari facute de "SG-PSD", respectiv Secretariatul general al partidului, prin care li se cere sa nu trateze jurnalistii prezenti cu ostilitate sau aroganta.

"Fiti deschisi catre reprezentantii presei, raspundeti intrebarilor jurnalistilor, acceptati cu deschidere rolul pe care acestia il au in a prezenta activitatea noastra", este prima recomandare.

"Nu tratati jurnalistii prezenti la Congresul PSD cu ostilitate sau aroganta, indiferent de publicatia sau postul de televiziune de care apartin. Jurnalistii vin la evenimentul PSD sa isi exercite meseria si nu trebuie impiedicati sau sicanati in vreun fel", este cea de-a doua recomnadare.

Totodata, delegatii au primit si recomandari privind atitudinea publica, prin care li se cere sa evite excesele si afisarile ostentative sau agresive.

"PSD este un partid de guvernare, intr-o perioada cu multe privatiuni pentru romani, iar aparitiile care sugereaza opulenta sau ostentatie sunt lipsa de respect fata de cetateni", se arata in recomndarea respectiva.

De asemenea, delegatii au primit si recomnadari privind mesajul politic: "Nu raspundeti la provocari. In discutiile publice insistati pe soliditatea USL, pe anduranta cu PNL si cu PC, pe faptul ca PSD isi va respecta angajamentele fata de partenerii sai".

O alta recomndare le cere delegatilor sa respinga atacurile la adresa guvernarii: "Este un moment de bilant pozitiv pentru PSD si USL si trebuie sa afirmam acest lucru".

Documentul este semnat "SG-PSD".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO