Reacţia Vioricăi Dăncilă, după ce i s-a strigat "Hoţii!". "Eşti un om slab"


Ultimul update: Vineri 17 Mai 2019 20:06
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019 20:01
Categorie: Stiri Politice
Mai multe persoane protesteaza in centrul municipiului Zalau, in timpul vizitei premierului Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că o uimeşte atitudinea celor care o întâmpină cu proteste, cu coroane sau strigând "Hoţii".

Viorica Dăncilă s-a referit, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, şi la protestele cu care a fost întâmpinată în mai multe oraşe.

"Eu cred că este loc pentru toată lumea şi pricipalul nostru mesaj trebuie să fie unul de unitate. Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot, mai sunt multe de făcut şi multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care eşti rău intenţionat, în momentul în care eşti un om slab, că atributul oamenilor slabi este violenţa verbală şi violenţa fizică, te manifeşti în modul acesta", a declarat Dăncilă, potrivit News.ro.

Ea a spus că, dacă nu ar fi existat deschidere către dialog, ar fi înţeles aceste manifestări.

"Dar această atitudine care, efectiv, pe mine mă uimeşte, să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să ţipi «Hoţii» - n-am furat în viaţa mea absolut nimic - dar aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi ca ţară şi nici nu ne ajută într-un fel. Şi cred că oamenii, cu timpul, îi vor izola şi dacă cred că vor avea un câştig vor pierde. Dar, mă rog, fiecare se manifestă aşa cum crede, fiecare îşi arată valoarea prin modul în care se manifestă şi aceste lucruri nu m-au deranjat pentru că deja am văzut că este un plan, că anumiţi oameni îi întâlnim, aceiaşi oameni în mai multe locuri. Stau şi mă gândesc: sunt aşa de uşor de cumpărat? Chiar nu le pasă de ceea ce... impresia celor din jurul lor? Chiar nu se gândesc cât de mutl rău fac ca şi imagine?", a adăugat premierul.

 

Premierul, primit cu proteste şi la Târgu Mureş

 

Mai multe persoane au aşteptat, joi după-amiază, sosirea premierului Viorica Dăncilă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş, oamenii aducând cu ei pancarte anti-PSD, dar şi lumânări şi coroane funerare.

Câteva zeci de persoane s-au strâns, joi după-amiază, pe treptele Spitalului Judeţean din Târgu Mureş, acolo unde era programată o vizită a premierului Viorica Dăncilă. Oamenii purtau pancarte cu mesaje precum "Viorico, Mureşul nu te vrea", "#nimic", "PSD=cancerul sistemului de sănătate", "Unde sunt spitalele regionale promise?" sau "Mulţumim pentru nimic".

Proteste similare au avut loc, în ultima perioadă, în mai multe oraşe din ţară unde premierul s-a dus în vizită, precum Cluj-Napoca, Arad, Timişoara.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO