PSD convoaca Comitetul Executiv pentru a discuta cazul Ponta. "6 iunie 2015 nu e o cifra care sa ne aduca zambetul pe buze"

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59

Social-democratii se vor reuni de urgenta la Palatul Parlamentului pentru a discuta situatia in care se afla presedintele partidului, premierul Victor Ponta

Sedinta Consiliului Executiv al PSD va avea loc luni, la ora 15:00, la Palatul Parlamentului. Si tot luni, comisia juridica a Camerei se va reuni pentru a discuta cazul premierului Ponta, a anuntat Valeriu Zgonea, la o zi dupa ce procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de premier pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

Sambata, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca il sustine "intotdeauna" pe Victor Ponta. "Bineinteles, ca prieten, ca partener de proiect, si ca om, vechi de 20 de ani in partid, intotdeauna il sustin, si pe el si pe Liviu Dragnea si pe toti ceilalti colegi ai mei, care trec prin momente dificile. Eu ma uit la marea fotografie si eu cred ca in acest moment Guvernul Romaniei a facut foarte mult bine Romaniei”, a spus Zgonea, citat de Agerpres.

Legat de o posibila demisie a premierului, Zgonea a declarat: „Este decizia domniei sale pe care trebuie sa o ia, nu vreau sa comentez, dar vom discuta la momentul respectiv", a spus Zgonea. "6 iunie 2015 nu este o cifra care sa ne aduca zambetul pe buze, nu suntem intr-o situatie foarte buna in acest moment, nu vreau sa comentez alte lucruri, nu le-am comentat, si stiti bine ca eu sunt unul dintre politicienii care niciodata nu am comentat crizele politice la televizor, inainte de a le discuta in cadrul PSD, sau in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, daca au fost crize ale acestei institutii.

„Nu trebuie sa ne ascundem (...), momentele acestea si clipele prin care trec el si familia lui sunt dificile. Ca politician, si eu si el suntem vaccinati, stim aceste lucruri, suntem pregatiti pentru orice, ca de aceea ne-am ales aceasta meserie", a mai spus presedintele Camerei Deputatilor citat de Agerpres. Tot sambata, mai multe organizatii PSD si-au declarat sustinerea pentru premierul Ponta.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO