PSD a decis să voteze orice propunere pentru abrogarea legii pensiilor speciale


Ultimul update: Luni 16 Decembrie 2019 12:42
Data publicarii: Luni 16 Decembrie 2019 12:38
Categorie: Stiri Politice
PSD sigla

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să susţină orice propunere a oricărui partid politic pentru abrogarea pensiilor speciale din România, a declarat luni vicepreşedintele în conducerea colectivă interimară a PSD, Gabriel Zetea.

"Biroul Permanent Naţional a decis, prin vot, ca PSD să nu susţină în continuare pensiile speciale şi că vom vota orice propunere a oricărui partid politic pentru abrogarea pensiilor speciale din România.

Vom demonstra acest lucru prin vot, inclusiv în această săptămână, am înţeles că vor fi în cadrul comisiilor parlamentare de specialitate discuţii pentru anumite propuneri legislative, iar PSD va vota pentru. Sunt în discuţii în această perioadă pensiile militare, pensiile de serviciu, care nu vor fi afectate, nu vor fi abrogate şi PSD va susţine aceste propuneri", a spus Zetea la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adăugat că, în cazul în care aceste proiecte pentru abrogarea pensiilor speciale nu vor fi adoptate, PSD are propriul proiect pentru supraimpozitarea tuturor pensiilor speciale din România.

"Este un element de noutate, această fermitate cu care PSD va susţine abrogarea pensiilor speciale", a încheiat Zetea.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO