Primele poze cu Elena Basescu in Parlamentul European!

16-07-2009 00:00

Elena Basescu

A fost singurul candidat independent la alegerile europarlamentare care a castigat un loc in Parlamentul European. Cu 4,22% din voturile romanilor! A fost fotomodel, secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, iar de profesie este economist.

In varsta de 29 de ani, Elena Basescu a fost plasata prima pe listele PD-L pentru alegerile europarlamentare, fapt care i-a cam nemultumit pe liderii partidului. Infruntand o mare opozitie si din partea presei, Elena Basescu se retrage din PD-L si decide sa candideze ca independent, sub numele de EBa.

Triumfatoare la alegeri si ajunsa in PE, EBa este catalogata drept o “Paris Hilton de Romania”, insa domnisoara Basescu respinge eticheta: "Da, este adevarat ca mai demult am fost manechin, dar a fost doar un hobby,” raspundea aceasta remarcilor tendentioase, in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune francez. Si nu oricum, ci in limba engleza.

In Parlamentul European, fiica presedintelui vrea sa faca parte din comisiile pentru Afaceri Economice si Afaceri Externe: “Sunt un economist, am lucrat timp de sapte ani in acest domeniu. De aceea, as vrea sa imi desfasor activitatea in acest domeniu aici, pentru ca in acest domeniu stiu ce sa fac. Si in Comisia pentru Afaceri Externe, pentru ca ma intereseaza si ce se intampla in afara Europei," isi motiveaza EBa alegerile.

Noi ii dorim cat mai multe “succesuri” si pana una alta ne delectam cu o galerie foto cu primele poze ale Elenei Basescu in scaunul de europarlamentar.

Sursa foto: Reuters, AFP

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO