Presa a fost data afara de Eugen Nicolicea de la sedinta Comisiei juridice. Surse: E o discutie preliminara pe OUG 13 si 14

Ultima actualizare: 18-02-2017 07:14
Eugen Nicolicea

Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a cerut, miercuri, ca presa sa paraseasca sedinta, pentru ca deputatii sa poarte o serie de "discutii tehnice", fara a anunta insa ordinea de zi suplimentara.

Potrivit unor surse parlamentare citate de News.ro, deputatii au inceput o dezbatere preliminara asupra ordonantelor 13 si 14, Nicolicea dorind ca cele doua sa fie discutate separat.

Sedinta Comisiei juridice de miercuri a inceput cu o serie de amanari, printre care initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei, pe tema familiei, si OUG privind organizarea si functionarea DIICOT.

La finalul acestor discutii, presedintele comisiei, Eugen Nicolicea, a solicitat ca presa sa paraseasca sala de sedinte, motivand ca vor avea loc discutii "tehnice" intre deputatii juristi.

Potrivit unor surse parlamentare, deputatii au inceput, la cererea PSD, o discutie pe tema Ordonantelor de Urgenta 13 si 14, fara insa a urma si adoptarea unui raport.

Nicolicea a invocat argumente constitutionale pentru ca cele doua ordonante sa fie dezbatute separat, mai intai adoptand OUG 14, care abroga OUG 13, iar apoi sa fie decisa calea de urmat pentru legea de aprobare a OUG 13, aflata si ea in procedura parlamentara.

OUG 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, a fost aprobata, marti, in unanimitate de Senat. Ea va intra acum in procedura parlamentara in Camera Deputatilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!