Premierul Ungureanu a plecat in "turneu" pe la partidele aliate, inainte de motiunea de cenzura


Ultimul update: Joi 09 August 2012 03:40
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2012 13:30
Categorie: Stiri Politice
Mihai Razvan Uungureanu

Premierul Ungureanu a inceput in aceasta dimineata o serie de intalniri cu reprezentantii partidelor politice din coalitia de guvernare, pentru a stabili o pozitie comuna ca reactie la motiunea de cenzura depusa in Parlament de opozitie.

De asemenea, conform comunicatului de presa transmis de Guvern, la aceste intalniri se va discuta si despre pregatirea discursului din Parlament al presedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy.

Primii vizitati au fost cei din conducerea PDL.

"Scopul acestor intalniri il reprezinta stabilirea unor pozitii comune, ca reactie la motiunea de cenzura depusa in Parlament, precum si pregatirea momentului politic important pe care il va reprezenta sustinerea discursului in plenul Parlamentului de catre presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in data de 25 aprilie, cu ocazia vizitei pe care acesta o va face in Romania", arata Executivul.

Premierul Ungureanu a declarat ca a incercat, marti seara, sa il contacteze telefonic pe liderul PSD, Victor Ponta, pentru a-i propune sa fie prezent in Parlament cu ocazia unui discurs pe care presedintele Consiliului European il va sustine saptamana viitoare, dar nu a reusit sa discute cu acesta, pentru ca nu i-a raspuns.

USL a depus, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.

 

 

Sursa: Mediafax Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO