Premierul Ciucă: Avem tot ce ne trebuie astfel încât să demarăm campania de vaccinare

21-12-2020 10:00


Nicolae Ciuca

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, luni, că ”avem tot ce ne trebuie astfel încât să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie”.

 

Șeful Guvernului a făcut aceste declarații la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasmă convalescentă de la nivelul Spitalului de Urgenţă "Prof. Dr. Dimitrie Gerota" din București.

”Este pentru mine un prilej să subliniez că nu mai târziu de vineri am participat împreună cu președintele țării la inaugurarea centrului de depozitare a vaccinului împotriva acestui virus. Avem tot ce ne trebuie astfel încât să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie și folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe totți cetățenii țării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituțiile statului și în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă și eficientă.” - a anunțat premierul interimar.

Totodată, șeful Guvernului a făcut apel la români să respecte regulile privind combaterea infectărilor cu Sars-Cov-2 în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

”Sunt o serie de restricții și limitări pe care trebuie să le respectăm și-i îndemn pe toți românii să le respecte, pentru că este doar un gest simplu de responsabilitate față de noi înșine, față de semenii noștri și de asemenea fiecare dintre noi putem contribui la ceea ce înseamnă ansamblul acesta de măsuri luate astfel încât să putem să finalizăm tot ceea ce am putut noi să identificăm ca măsuri, pentru a putea să fim cât mai eficienți în campanie de combatere a acestei pandemii.” - a mai spus Ciucă.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO