Premierul Ciolos a comentat pe Facebook celebra poza din avion. "Nici eu nu sunt confortabil cu toata discutia asta"


Ultimul update: Duminica 11 Septembrie 2016 07:08
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2016 20:29
Categorie: Stiri Politice
dacian ciolos

 La 3 zile dupa ce Dacian Ciolos a fost fotografiat intr-o cursa de linie a Tarom spre Munchen, unde a calatorit la clasa Economic, imaginea inca starneste controverse.

Premierul a reusit sa reaprinda dezbaterea printr-un comentariu pe Facebook, lasat la o postare Vice cu un articol care sugera ca gestul sau ar fi parte dintr-o campanie de imagine.

Nici eu nu sunt confortabil cu toata discutia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy inca de cand lucram la Comisia Europeana. De cand sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am stiut inainte sa o vad in presa), lumea are impresia ca e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atatea speculatii?”, a scris Ciolos.

Comentariul premierului a primit peste 470 de like-uri si a primit zeci de raspunsuri., Dintre el, si unul in care adevarul spuselor lui Ciolos este confirmat: „Am calatorit alaturi de domnul Ciolos dinspre Bruxelles, la Economy in Februarie 2012...si nu mi s-a parut senzational. Dar mi-as fi dorit si ca mediul catre care ne intorceam amandoi sa nu fie unul care sa considere acest aspect drept ceva iesit din comun”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO