Ponta transmite "un mesaj clar" DNA, ANI si CSM: Sa aiba grija de ce sunt privite ca ale lui Basescu


Ultimul update: Sambata 22 Decembrie 2012 06:44
Data publicarii: Miercuri 19 Decembrie 2012 07:36
Categorie: Stiri Politice
Victor Ponta

Liderul USL Victor Ponta a transmis "un mesaj foarte clar" conducerii Directiei Nationale Anticoruptie, Agentiei Nationale de Integritate si Consiliului Suprem al Magistraturii.

"Este un mesaj foarte clar catre DNA, ANI, CSM, institutii fundamentale pe care nu vrem sa le asuprim, insa aceste institutii trebuie sa aiba grija de ce au fost percepute..."dom'ne, daca i-a facut ANI celor trei ministri pe care i-a gasit in prima zi"...90% din oameni au spus ca "i-a pus Basescu sa ii gaseasca". Poate nu e asa, dar asta e perceptia: i-a facut dosar lui cutare, i l-a facut Basescu. Ori aici este o problema a celor care conduc aceste institutii despre care nimeni nu trebuie sa gandeasca ca sunt ale lui Basescu, ale Ponta sau ale USL.

E un mesaj pentru aceste trei institutii, sa isi gestioneze mult mai bine perceptia publica. Cele doua doamne care conduc CSM nu au de ce sa vina la televiziuni in campanie electorala si sa se certe cu un partid politic, nu trebuie sa se bage in chestia asta, trebuie sa spuna ca sunt independente. Domnul Morar nu trebuie sa iasa sa spuna ca pesedistii sunt niste corupti", a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax, care citeaza B1Tv.

El a asigurat ca va face tot posibilul sa elimine orice parghie care mai exista inca de control politic asupra acestor trei institutii.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO