Ponta, despre liderii PSD: ”Când am stat lângă ei, am greşit foarte tare”


Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 13:26
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019 13:23
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea si Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat sâmbătă, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, că locul său şi al colegilor săi din Pro România nu va fi alături de cei pe care îi critică acum.

"Am fost o dată pe stadion cu foarte mulţi oameni şi foarte mulţi au înțeles că e vorba de aroganţă, de sfidare, foarte mulţi au înţeles pe bună dreptate că în loc să fiu între oameni am încercat să fim deasupra lor. (…) Să nu facem de două ori aceeaşi greşeală! Cred că modestia e mai importantă, că realismu; e a mai important", a afirmat el.

Ponta a acuzat “cea mai dură campanie împootrova apartenenţei României la Europa” şi a avertizat că există riscul repetării crizei economice, transmite news.ro.

Referindu-se la unii dintre cei care l-au criticat atunci când era prim-ministru, el a spus că aceştia au învăţat “că întotdeauna se poate mai rău”.

“Cea mai imprtantă provocare în acest moment pentru noi toşţi cei din Pro România, este că nu ne întoarcem niciodată în timp, nu ne întoarcem niciodată faţă de cei pe care azi îi criticăm. E un proiect de viitor, nu un proiect care să ne întoarcă ân timp” a spus Ponta, răspunzându-le celor care acuză că urmaază o alianţă cu PSD.

“De ce locul nostru nu este alturi de cei pe care-l criticăm, de ce nu putem fi din nou împreună”, a întrebat retoric Victor Ponta, argument fiind imagini cu Liviu Dranea invitând un jurnalist în baie, dar şi cu Viorica Dăncilă făcând afirmaţii sau gesturi catalogate drept gafe de către opinia publică, precum şi cu alţi reprezentanţi ai PSD.

“Dacă eu o să uit, să nu mă lăsaţi dumneavoastră să uit”, s-a adresat el sălii.

Atunci când am stat lângă ei, am greşit foarte tare vă rog să nu mă lăsaţi să uit acest lucru”

El a spus că "nimeni nu poate să teleormanizeze România şi nimeni nu poate să conducă ţara noastră cu un Fidesz cu accente de Dâmboviţa".

"200.000 de euro intră azi în conturile unui partid politic care foloseşte acei bani pentru campanii împotriva noastră, pentru postaci. (...) Când stăteau lângă mine pe scenă de nu mai aveam loc să respir, nu mai eram securist şi mason, acum am aflat chestia asta. Depinde doar de noi să dovedim că putem face lucrurile bune pe care le-am făcut, că învăţăm din greşeli. (...) Cred că dacă ne ţinem de ce am pornit, Pro România va fi în 2020 principalul partid de centru-stânga şi în 2024 va fi principalul partid al ţării. Nu am făcut Pro Romînia pentru alegerile pentru PE. Nici măcar pentru prezidenţiale şi pentru locale. L-am făcut a avea un proiect în care să muncim împreună pe termen lung”, a afirmat el.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

Tags: victor ponta, psd,

VIDEO PROTVPLUS.RO