Ponta, despre congres: PSD a fost capturat de Grupul de la Teleorman

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Victor Ponta

Fostul președinte al PSD Victor Ponta îl critică din nou pe Liviu Dragnea și afirmă că, la congresul de sâmbătă, partidul a fost ”capturat de grupul de la Teleorman”.

”PSD a fost capabil să organizeze și în 2005 și în 2010 Congrese deschise, cinstite, cu vot democratic. Și a respectat rezultatul (chiar dacă foștii lideri au pierdut cu acele ocazii)! Și asta a dovedit capacitatea de regenerare în momente dificile și mentalitatea democratică”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

El susține că sâmbătă s-a pus capăt acestui exercițiu democratic al votului liber.

Acum PSD a fost capturat de Grupul de la Teleorman. Sâmbătă s-a pus capăt brutal acestui exercițiu democratic absolut necesar pentru un partid care este votul liber. Dacă la tine în curte furi voturi și bagi pumnul în gură celor care au ceva de spus, cum te vei raporta la restul societății?! Nicu Bănicioiu și Ecaterina Andronescu au fost singurii care au avut curaj să spună ceea ce gândeau 90% din cei din Sala Palatului și au fost sancționați brutal pentru asta”, mai afirmă fostul premier.

În final, ex-premierul își îndeamnă foștii colegi care gândesc precum Andronescu și Bănicioiu, să lase „teama și iubirea pentru funcții” și să spună ceea ce așteaptă de la ei cei care i-au votat.

”Cine rămâne alături de Dragnea pentru funcții și avantaje este complicele lui! Sunt mulți cei care gândesc la fel că și Nicu sau Cati Andronescu - lăsați teama și iubirea pentru funcții și spuneți ceea ce așteaptă de la voi cei care v-au votat!”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO