Ponta are un mesaj pentru PSD: ”Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!”

Ultima actualizare: 29-01-2019 17:14
victor ponta
Agerpres

Fostul președinte al PSD Victor Ponta a salutat cu satisfacție demisia fostului premier Mihai Tudose din PSD și înscrierea în partidul condus chiar de el, Pro România.

Ponta a comentat pe Facebook, spunând că plecarea lui Mihai Tudose ”este și un avertisment pentru cei care încă stau cu capul plecat în fața lui Dragnea, Vâlcov, Codrin și alți indivizi de teapa lor”.

”Mihai Tudose este binevenit în Echipa ProRomania. Experiența lui politică și guvernamentală reprezintă un mare câștig pentru proiectul nostru prin care vrem să oferim o adevărată alternativă social democrată și profesionistă la ceea ce avem azi în România!

Înțeleg însă foarte bine cât de delicat este acest moment pentru el. Ca și mine a făcut politică doar în PSD, ca și mine a luptat în zeci de campanii electorale alături de mii de oameni și nu și-a imaginat vreodată că va fi obligat să plece din propria “casă” din cauza unor traseiști și oportuniști care au confiscat PSD.

Ca și mine s-a lăsat înșelat de câțiva indivizi care i-au jurat “prietenie” și l-au înjunghiat pe la spate fără scrupule. Sper să reușim la ProRomania să facem lucrurile bune de care electoratul are nevoie și să evităm greșelile pe care le-am făcut împreună!

Plecarea lui Mihai Tudose este și un avertisment pentru cei care încă stau cu capul plecat în fața lui Dragnea, Vâlcov, Codrin și alți indivizi de teapa lor. Grindeanu a fost exclus din PSD pentru că nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de distrugere a Justiției - Ponta a fost exclus din PSD pentru că nu a votat moțiunea de cenzură contra lui Grindeanu - Tudose a fost dat jos din funcție pentru că nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei! Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!” - a scris pe Facebook Victor Ponta.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO