Ponta: Am discutat cu PNL ce vrem sa facem dupa ce schimbam Guvernul Boc

17-01-2011 00:00


Victor Ponta

Dupa intalnirea de astazi dintre PSD si PNL-PC, liderul social-democrat Victor Ponta a declarat ca s-a cazut de acord asupra incheierii unei aliante pe termen mediu si lung.

De asemenea, s-a discutat despre planurile celor trei formatiuni, dupa ce vor reusi sa schimbe Guvernul si pe seful statului, Traian Basescu.

"Ce am discutat si zilele trecute si astazi a fost ... pe ce perioada vrem sa facem aceasta alianta - si e clar ca vrem pe termen mediu si lung - si ce vrem sa facem dupa ce schimbam Guvernul Boc si pe presedintele Traian Basescu", a spus Victor Ponta, dupa sedinta cu Crin Antonescu si Daniel Constantin.

El a aratat ca, daca PSD si alianta PNL-PC ajung la o intelegere in ce priveste agenda politica, "imparteala functiilor" se va face usor.

"Daca ne intelegem pe agenda, care este o agenda a populatiei pe care noi vrem s-o punem in practica, si pe agenda noastra politica, dupa aceea restul lucrurilor care tin de functii sunt foarte simpu de indeplinit si tin pana la urma de bucataria interna", a explicat Ponta.

Cat despre incheierea aliantei cu PNL-PC, Ponta s-a aratat, inca o data, optimist si a spus ca "termenul avansat de 1 martie e mai mult decat realizabil".

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO