Politicienii se pregatesc de vacanta. O noua motiune abia la toamna

21-06-2010 00:00


Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in opinia sa, o noua motiune de cenzura pentru schimbarea Guvernului Boc ar fi oportuna abia in sesiunea parlamentara din toamna.

"Acum o motiune de cenzura, in opinia mea, este doar un exercitiu de imagine al carui rost eu nu-l vad. Cu atat mai mult cu cat inteleg ca PSD nu e dispus sa participe la o eventuala formula alternativa de guvernare, asa incat cred ca timpul unei motiuni de cenzura este undeva la inceputul sesiunii de toamna", a spus Crin Antonescu.

Intrebat daca in toamna motiunea de cenzura ar avea mai mult succes, liderul PNL a raspuns ca atunci se vor vedea si efectele masurilor luate de Guvern, iar parlamentarii se vor convinge de faptul ca PDL este "incorigibil".

"Cred ca da, pana in toamna vom avea si efectele acestor masuri, pana in toamna poate mai multi parlamentari si in orice caz opinia publica se vor convinge ca acest Guvern al acestui partid, PDL, este incorigibil si cred ca in acel moment tensiunea sociala si presiunea asupra Parlamentului vor fi majore. La trei zile dupa o motiune de cenzura sa venim cu alta este doar un exercitiu destinat esecului", a conchis Antonescu.

Nici Partidul Social Democrat nu mai vrea, deocamdata, sa mai atace Guvernul Boc.

"Eu cred ca este mult mai bine sa pregatim pentru toamna o motiune de cenzura.. modul in care sa actionam, sa reactionam, sa contruim, eventual, o varianta alternativa, daca motiunea respectiva va trece. Pana atunci ne concentram pe proiecte de legi, pe proiecte de tip social.." - a spus liderul PSD, Adrian Nastase.
 

 

Sursa: Mediafax, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO