PNTCD s-a rupt in doua. Are doi presedinti

24-08-2008 01:00
Sursa: Pro TV

PNTCD s-a rupt in doua. Are doi presedinti

Suparati ca Milut a facut protocol cu liberalii, numerosi taranisti in frunte cu Ion Diaconescu au schimbat conducerea. De la Brasov, insa, tabara lui Milut l-au exclus din partid pe noul presedinte ales.

Un partid, doi presedinti. Marian Milut si Radu Sarbu, proaspat ales de Congres in fruntea PNTCD. Cele doua tabere s-au intilnit separat. Unii la Sinaia, altii la Bucuresti sa-si faca planuri de alegeri.

Taranistii din 28 de filiale adunati la Congresul din Bucuresti ca sa aleaga o noua conducere si-au inceput dezbaterile cu rugaciunea Tatal Nostru. S-au inchinat si apoi, au facut o radiografie a partidului. La final au pus diagnosticul. In acelasi timp, la Brasov, tabara lui Milut sustinuta de 24 de filiale, facea curatenie in partid. Deviza celor doua grupari - cine nu e cu noi e impotriva noastra.
La Congresul de azi, din capitala, au venit si surorile lui Corneliu Coposu nemultumite de ideea lui Milut de a infrati taranistii cu liberalii. Unii vorbitori cu discursuri lungi au plictisit asistenta. Cand s-au mai racorit au trecut la vot. In timp ce, la Bucuresti, Radu Sarbu era ales sef al PNTCD, gruparea de la Brasov ii pregatea eliminarea din partid. Dupa vot, taranistii nu au mai asteptat rezultatul, ci s-au inghesuit la masa sa-si potoleasca foamea.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO